Tjejlunch med mammorna å sliten Jakob

Nu sitter jag på tunnelbanan på väg mot stan. Ska möta upp mammagruppen för en barnfri lunch.
Känns jättekonstigt! Men oxå helt otroligt kul. Det blir första gången man kan vara med i samtalet helt å hållet. När de var små bebisar var det alltid nån som hade ett behov som behövde fyllas. En mamma kanske stod å vaggade sitt barn medan vi andra satt. Nu är våra barn helvilda å våra mysiga träffar slutar ofta med att vi springer åt olika håll efter våra barn.
Jag har så lätt att bli distraherad när det är barn med i bilden. Tycker att de är så fantastiska att titta på. Så ofta kommer jag av mej. Jag inser att jag missat vad de andra pratat om å dum-ler mest för att inte avslöja mej.
Så jag ser verkligen fram emot idag!!

I tre nätter har vi tagit över Ellie i vår säng när hon vaknat för andra gången på natten. Det är oftast denna gång som det e svårt att få henne att somna om.
Detta gör en enorm skillnad för min sömn. Känner mej såååå utvilad.
Stackars Jakob upplever tvärtom. Han vaknar av att Ellie försöker putta ut honom. Hon sover på hans kudde.
Jag drar alltid till mej henne när jag vaknar till. Vill ha kärleken å underlätta för Jakob. Men jag tror att hon tycker att jag är för varm. Det dröjer inte länge innan hon flyr nämligen.
Inatt tog jag in henne när hon vaknade första gången. När hon då vaknade vid 3 ville hon inte somna om. Tror att hon somnade om ordentligt vid 5:30. Sen vaknade hon vid 8 å då gick Jakob upp.
Han är inte alls vad vid den här sömnbristen så det tär på honom mycket mer än vad det gör på mig :(.
I mina ögon var det e riktigt bra natt. Jag somnade till hela tiden hon var vaken, det gör stor skillnad att ligga ner i en varm säng å stå i hennes rum med ryggen krökt över hennes säng å frysa för man lämnat sängvärmen.

Oj långt.
Avslutar med nåt som var så gulligt. En pappa kom in på tunnelbanan med en barnvagn. Bredvid sig hade han en liten tjej som hade med sig sin dockvagn. Så himla gulligt!! Vad jag saknar min lilla tjej hemma..

20131117-115427.jpg

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>