Ett konstant velande

Tänk om man hade erfarenheten som mamma i bagaget. Att hitta en förskola som känns 100% bra. Nu har jag gett mig in på det här ännu en gång.
Vi stod som 1:a på en förskola, där vi troligtvis får plats till januari. Just den förskolan som jag skrev om häromdagen. Den känns kanon!! Men är den rätt?
Det är ett privat dagis, vilket jag föredrar. Så långt har jag bestämt mig.

MEN, det dagiset jag hört som mest bra saker om och som jag hoppas mest på är kommunalt. Skumt va…
Hursomhelst. Förra veckan va jag på en träff med andra föräldrar här i området. Då berättade en tjej om ett dagis som är en av 5 i en privat regi. Just dessa tänkte vi faktiskt söka till. Men man kunde inte göra det genom kommunen så vi tänkte att det var kört ändå..
Hon hade fått plats typ direkt.

Konstigt hur man fungerar. Även fast det kändes bra med den där vi har en bra plats på så vill jag väldigt gärna att Ellie får plats i en av de 5 i Norra Ängby.
Jag pratade med deras köansvarige.. Och det kommer eventuellt finnas en plats för Ellie på ett av deras dagis. det e bara det att det e två tunnelbanestationer ifrån oss.
Känns lite sådär. Samtidigt som jag gillar den pedagogiken de kör med å så.

Ja, ibland önskar man att man hade ett facit i hand.
Det kanske är meningen att Ellie ska börja i aug. Men då e hon nästan två..å då tror jag att separationen  blir tuffare för både henne och mej…
Svårt.

Bild 2013-04-25 kl. 12.47Hittade en gammal bild i photobooth

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>