Tvingad till röjning

Idag ringde jag en del samtal som alla gjorde mej lite purken.
Jag är van vid att jag kan fixa det mesta rätt snabbt. Hitta lösningar som fungerar för alla. Därför blir det så fruktansvärt frustrerande när jag lägger en hel dag på research å kartläggning utan att komma fram till nåt konkret.
Jag är inte ett dugg klokare nu när jag lägger mej. Tvärtom. Fler frågor har ställts.
Nåja. Nog om det.

Mitt i min frustration blev jag lite tokig på röran hemma. Jag blir galen på det. Allt som inte används ska upp på vinden. Det har blivit en grej nästan. Så jag började röja. Så tog jag en bild på balkongen, som har fått agera sopberg, och skickade till Jakob. Minns inte exakt vad jag skrev. Trevligt var det inte iallafall. Va nåt i stil med ”kul utsikt. Jag skäms!!!!!!”. Ja, det var en triljon utropstecken.
Han verkade dock förstå den någorlunda diskreta piken. När han kom hem gick vi igenom lådor på vinden. Av åtta vart två tomma. Inte illa.
Tror dock att grejerna som jag ställde i vinden-högen tar upp mycket mer plats än så. Men det är en början.

Jag känner mej taskig mot Jakob. Att han behöver slänga saker som han egentligen vill spara. Tanken på att göra en scrapbook om vår greklandsresa 2008 är hemskt fin. Jag skulle vilja att vi gjorde en med. Faktum är att det kommer aldrig hända.. Vi har inte tid för det.

Jakob har under hela sitt liv sparat på tomtar. Han blev lite blek när han insåg att en av kartongerna innehöll enbart tomtar. Han sa ”jag vill nog inte slänga nån tomte..”, med en lite osäker röst.
Kände mej lite grym då. Klart han ska få behålla sina tomtar. De vill ju jag oxå ha kvar.

20131118-230452.jpg
Idag fick jag hjälp med städningen. Hon blev blöt om strumporna så jag tog av de. Slutade med att hon gjorde världens vurpa å slog i huvudet.
Det gäller att man ska visa sin uppskattning när man får hjälp här hemma ;)

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>