28 April

Då var det 28e April.
Jag kan inte sova. Mår illa och har ont i magen. Har mått såhär sen i måndagskväll och varit hemma från jobbet (igen). Jobbade halvdag i tisdags men fick inse att det bara inte gick.

Så idag kände jag att det måste vara nåt jätteknasigt då det sved i tarmarna. Har inte upplevt det förut. Jakob skrämde upp mig å sa att jag säkert fått magsår å måste gå till läkaren. Jag ringde sjukrådgivningen istället och fick lära mej nåt nytt. Människokroppen e riktigt cool å jag önskar att man verkligen kunde mer om den än vad man kan.

Det jag lärde mej var:
Det finns två sorters magsjuka. En där man kräks ut inälvorna och en där man mår sjukt illa å är sänkt (och har ont i magen). Enligt sköterstan behövde man inte ens vara knasig i kistan..(!!??).
Jag frågade om den brännande känslan jag har under magsäcken (tänk hälsbränna som går neråt). Då berättade hon att när man är magsjuk så producerar magen mer saltsyra för att bli av med bakterierna. När man inte kräks så åker saltsyran inte upp utan den åker med den mat man äter ner. Och när jag mår illa så äter jag väldigt lite = högre koncentration på saltsyran som hänger med den smälta maten från magsäcken. Och då får jag ont.
Coolt va!! Det kändes skönt att det inte var något värre än det.
Hon tyckte att jag skulle vara hemma imorrn, men min tanke var att jag skulle pina mej iväg å vara en god arbetskamrat. Men nu när jag sitter här med magvärken och illamåendet så har jag nog ändrat mig. Det är bättre om jag e hemma och kurerar mej. Så får jag köra ett högre tempo nästa vecka.
Även om jag måste erkänna att det blir väldigt tråkigt att vara hemma.

Jag bloggar lite ostabilt. Jag vet. Det har inte hänt så mycket samtidigt som jag känt mej lite låg.
En rolig sak är att vi har kommit igång med vår bröllopsplanering igen. Vi kommer ju inte gifta oss denna sommar utan nästa. Eftersom att det var meningen att detta skulle vara en bröllopsblogg så lär jag ju komma igång lite igen. Kul!!

Nu vart inlägget långt. Jag har tråkigt. Någon som e vaken?

Kram
Samira

This entry was posted in Bröllop, Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>