Sjukstugan i Bromma

Milda matilda vad sjuka vi har varit/är. Eller nu överdriver jag kanske. Vi är sällan sjuka så det känns säkert värre än vad det är. Det händer att Ellie e snorig. De gånger som jag tyckt att hon varit lite dålig har jag fått höra från andra att hon är liiiite snuvig, inte sjuk. Hahaha. Och ja. Nu ser jag en klar skillnad.

Inatt fick Ellie sova i vagnen halvsittandes. Hon får göra det när hon är helt täppt. Gör hon inte det så vaknar hon i panik och har svårt att somna om. Nu sover hon väl kanske inte sådär jättebekvämt i vagnen. Men tror inte att det är så farligt heller. Förhoppningsvis mår hon bättre imorrn.
Idag har det liksom varit helt stopp i näsan hela dagen. Igår gick hon runt å gnällde/hostade hela tiden. Så jag gissar på att hon hade ont i halsen.

Jakob är hemma från jobbet 2-3ggr på grund av sjukdom per år. Högst.
Det tar väldigt mycket emot att stanna hemma för honom. Han väljer att vara hemma imorrn. Tror att han betade av allt på jobbet idag så att han kände att han kunde vila en dag. Även han är värre idag. Jag hoppas på att han stannar hemma tills han känner sig tillräckligt stark för att jobba. Ja, vi får väl se hur det blir med den saken.
Min stackars familj.

Annars så har vi hunnit få det klart här hemma…nåja, nästan.
Ni vet mitt balkongprojekt jag berättade om? Rusta-girlangerna?
Jag gjorde klart allt igår. Stod å frös häcken av mej. Hade tagit Jakobs vantar men de var alldeles för stora så jag kunde inte pilla fast allt som jag ville. Utan jag fick stå utan vantar.
Girlangerna kom upp å det blev jättefint!! Jag är himla nöjd.
Nu är det bara det att ljusslingan inte räcker över hela räcket. Jag var mätt å glad så jag reagerade med ett gott skratt.
Det måste ju vara jultomten eller nån som hånar mej? Varför kan det inte gå smidigt en endaste gång?
Nu måste jag åka till rusta å köpa en till slinga. Men det får bli senare i veckan, vi har ju som sagt en sjukstuga här.
Jag vill ju bara bli klar.

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>