Linnéastolen – innan leverans

Jag är så himla spänd.
Imorrn kommer den efterlängtade stolen. Jag har varit sugen på den sedan jag var på underbarabarn mässan. Det var en station på mässan där jag och mamma gick förbi. Men jag fick en reklamlapp från de. När jag väl var hemma och läste igenom allt jag samlat på mig så ångrade jag mig att vi faktiskt inte stannade till.

Ellie vill väldigt gärna vara med och hjälpa till med allt. Jag löser det genom att bära på henne de stunderna, men det börjar bli lite tugnt. Hon ska hjälpa till att göra kaffe t.ex. Nåde dej om du gör kaffe utan att hon får hjälpa till.
Nu blir det en minimal skillnad i just detta fall då hon vill bära kaffeburken. Men när jag slevar i kaffet så ska hon sitta på spisen och titta på. Varje gång.
Jag längtar till när hon kan börja pyssla med mej i köket. Jag hoppas så att denna stol kommer att hjälpa oss att ta första steget. Om det funkar kommer jag köpa, eller sy, matchande förkläden till oss. Tänk så fint!

Linnéastolen är en stol som man snabbt kan göra om till en pall. En pall med tre stycken ”väggar” så att barnet inte kan falla ut. Jag skulle aldrig våga ha Ellie ståendes på en vanlig stol. Dels för att vi inte har något bra kök där man kan stänga in henne på en av de öppna sidorna. Men även för att hon redan nu visar en tendens på att klättra på stolar. Våra stolar är väldigt lätta så det finns en fara i att hela stolen välter när hon busar på den, utöver den självklara fallrisken. Nej fy, det är jag för hönsig för.

Så det här känns som ett superalternativ!! Tyvärr är det lite så att vi köper grisen i säcken. Vi har inte kunnat testa stolen i och med att jag inte hittat nån återförsäljare. Det är ett stort minus. Hoppas på att det minuset suddas ut imorgon och att det visar sig att vår nya stol passar oss som handen i handsken.

 

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>