När vi blir friska…då ska vi njuta

Vi är inne på tredje natten utan nån vidare sömn. Jag gnäller ju rätt mycket vanligtvis. Men nu är det ju en heeeelt annan grej. Att man klarar sig på så lite sömn är sjukt. Kanske är för att man är så tacksam för det lilla livet nu. När man är orolig för hennes hälsa. (Jag vet att alla blir förkylda. Men det känns bara som en påminnelse.)

Jakob ska jobba imorrn. Så helt plötsligt känns det lite tyngre. Ska man orka allt själv? Men med handen på hjärtat fick han vila lite extra idag. Så jag fick väl lite övning.

Ellie har fått en dum hosta nu med. Natten mot idag hostade hon som bara den, jag räknar med att det ungefär samma visa idag.
Vad jag längtar tills hon mår bättre.

Jag lider så med henne när jag ser hur dåligt hon mår. Man önskar att det fanns en knapp man kunde trycka på så att hennes dåliga mående hamnade hos en själv istället.

Nu har vi varit hemma en hel vecka. Fröken är något understimulerad, jag med för den delen. Är dagarna så här långa? Vi brukar ju hitta på massa med kul på veckorna annars. Denna vecka har hon å jag handlat på Coop i Vällingby en gång. Då fick hon promenera hem. Lyckan i det!! Hon blev sämre efter det. Så idag när vi handlade på Coop i Vällingby fick hon sitta i vagnen hela tiden. Inte lika poppis…

Jakob köpte hem ett mindre apotek till sig. Han har som plan i att bli frisk.
Jag köpte hem vitaminer. Bland annat d-vitamin. Nu jäklar blir vi pigga ;).
Vi behövde gå förbi hälsokosten för ett av preparaten som Jakob skulle ha. Då kläcker hon i butiken ur sig att det varit fyra stycken magsjuka där idag. Direkt när vi kom ut därifrån åkte våtservetterna fram. Det gjorde de titt som tätt inne på Coop med.
Känns som att vårt immunförsvar har fullt upp med det vi bär på nu. Ingen magsjuka är välkommen.

20131205-230552.jpg

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>