Längesen

Anledningen till att jag inte bloggat på länge är egentligen för att jag har varit rädd för att säga att Jakob inte blivit sjuk än. För om jag skulle skriva det så hade han garanterat blivit det.
Än så länge har han inte blivit sjuk.

Något fantastiskt har hänt. Min läkare har fått dispans till slutet av 2014. Så om vi skulle bli gravida innan det så får vi alltså världens bästa läkare som opererar mig.
Känns underbart.

Jakob kom hem medan köksmaskin här om dagen. Hans motivering va att han var stolt över mej över det om magsjukan. Det var jobbigt både psykiskt å fysiskt för mej. Psykiskt då det är min absolut största fobi när andra kräks.
Fysiskt för att när jag var sjuk var jag uppe större delen av nätterna med Ellie.
Jakob ville såklart ta det lasset. Men han hade sovit extremt lite nätterna ons-fre å jobbat hela dagar på det.
Jag vart magsjuk fredan å Jakob var helt död.
Jag ser det som att jag hade ändå varit vaken så det kvittade om jag såg på film med Ellie på natten. Sen så sov hon å jag på soffan. Kanske inte var den mest ergonomiska idén med tanke på att jag sov som en ostkrok :).

Nu e jag å Ellie på väg till stan. Det är bara för en snabbis. Men skönt att komma ut :).

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>