..

Ibland vill jag bara komma härifrån. Jag vill bo i en liten stuga på landet. Det enda som jag har framför mig är gräsängar…inget annat.
Det enda som hörs är vinden. Dit vill jag nu. Gud vad skönt! Kan någon flytta mitt jobb till ingenstans tack! Jag behlver bara en cykel, Jakob och vår kisse. Resten kan jag strunta i (en telefon kanske då).

Det är mycket man vill som inte blir som man tänkt sig eller hoppas på. Denna lilla stuga och mitt jobb i ingenstans är en sådan grej. Vad gör det. Allt händer av en anledning..ibland är det svårt att vara tillräckligt öppensinnad för att förstå den meningen bara. Men det är väl en del av utmaningen. Det vore inte någon sport annars.

Valborg imorrn. Känns ingenting alls gällande det. Vi ska eventuellt på bio. Det blir kul.

Kram
S

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>