Allt eller inget

Ibland stämmer det ordspråket alldeles för väl in på mig.
Nu är jag inne i en skaparfas. Kreativ som sjutton. Det bara kliar i fingrarna på mig.

Jag älskar att sy. Men har inte nån symaskin. Det gör liksom det hela lite svårare. MEN!! Igår så erkände jag att jag shoppat loss på panduros hemsida på Facebook. Erkände samtidigt att jag valde att plocka bort tyget jag lagt i varukorgen i å med att jag faktiskt inte har en maskin att sy med.
Då, mitt i allt, dyker finaste M upp i kommentarsfältet å talar om att jag kan få låna hennes maskin medan hon bor på annan ort i ett år.
Åh vad kul!!!
Så nu ska det sys! Förhoppningsvis kan jag sy medan Ellie sover. Tänkte att om jag inte kan göra det i köket/vardagsrummet så kanske jag kan flytta in i klädkammaren. Det är det rummet som är längst ifrån hennes sovrum. Dessutom finns det uttag därinne.
Problemet e bara att allt som inte får plats på vinden står i vad Jakob kallar förrådet – vilket jag menar på är vår klädkammare.
Ja. Hursomhelst löser det sig. Jag kan sitta som en packad sill så länge jag får sy.

Sen har jag köpt ett skåp som jag ska fixa till Ellies rum. Jag har även köpt en låda med fack som jag tänkte ställa i vårt rum eller hallen.
Ja ni ser. Det finns ingen hejd på mej.

Nu är bara problemet att efter all shopping måste jag ta det lugnt till nästa månad. I å med att jag spridit ut mina pysselinköp innebär det att jag inte har tillräckligt material till att göra nåt klart.
Får nog iallafall smygstarta på de.

Jag shoppade nämligen loss på zara.se häromdagen med. De har såååå fina barnkläder. Jag kunde inte sätta band på mig.
Sen har det blivit lite mer mellandagsrea-shopping.

Nåja. Det blir en fin läxa i hur man får det bästa tålamodet i stan.

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>