Kvällar som denna

Idag har Jakob varit iväg till en kompis. Det är faktiskt skönt med lite egentid men jag saknar honom med.

På kvällarna känner jag oftast att det är trist att tiden rinner iväg framför teven eller mobilen. Känns så onödigt. Man kan ju få så mycket annat gjort. Det är ju rätt så lyhört här men å andra sidan så har vår lilla tjej visat att hon sover rätt djupt. Visst vaknar hon av ljud ibland men det är inte alls så farligt som man hade kunnat tro.
Vi har tex kunnat vika ihop flyttkartonger, använt elvisp å de smällde som bara den utanför oss igår. Igår vaknade hon faktiskt men det var en sån här låda med raketer som smällde i ett par minuter kändes det som. Smartfisen som smällde de raketerna stod vid busshållplatsen vid oss. De som vet hur det ser ut här vet att det är typ 50meter från oss och bara över gatan för huset brevid oss.
Bestick väcker henne jämt. Så diska bestick är inte en höjdare.

Jag vill börja pyssla. Sy och ha mig. Göra massor med andra pyssel med. Jag har så många ideér att jag blir knasig. Borde skriva ner de. Ja!! Det ska jag göra.
Nu är jag sugen på att göra en lampa till Ellies rum.
Hittar inte någon jag gillar så varför inte.. Så länge man har en LED-lampa i så borde det väl inte vara nån brandrisk?

En dag som denna känns det som att jag hade hunnit få den där rackarns lampan klar.
Nu blir det att köpa hem en massa grejer så att jag kan spontanpyssla när jag vill.

 

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>