Vänjer man sig?

Usch vad jobbigt den här dagen slutade.
Ellie brukar alltid busa i soffan. Vi gör givetvis det vi kan för att hon varken ska hoppa eller springa i soffan. Men sen jagar hon upp sig å så vips springer hon där.

Idag skulle jag sätta på henne strumpor. Vi va i ena sidan av soffan å hon sätter fart. Jag försöker fånga henne så hon blir ännu mer uppjagad å busar jättemycket.
Då snubblar hon på utrymmet mellan två kuddar å bokstavligt flyger ner i marken med huvudet före.

Mitt hjärta stod stilla under fallet. Sen så kom det fruktansvärda ljudet. Det lät som att nån knäckte ett ägg när hon landade. Hon landade på sidan av huvudet.
När jag hörde ljudet så kändes det som att jag dog nästan.
Hon blev ledsen på en gång. Jag tig upp henne å klämde på henne överallt för att se om hon gick sönder.
Kunde inte hitta nåt dock.

Hon var väldigt ledsen en bra stund. Iallafall i några minuter. Tiden när hon gråter känns på nåt sätt som att det alltid är längre än vad det är.

Så kvällen har varit orolig. Än så länge har hon inte kräkts. Jag räknar dock kall t med att det är en hjärnskakning. Det är omöjligt att hon inte skulle få det efter det fallet.

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>