Älskade lilla unge

Igår natt ville fröken inte alls sova. Efter ett bra tags kämpande i sängen insåg jag att loppet var kört. Försökte få henne somna om i sin egna säng. Det gick inte heller.
Eftersom att jag kände att humöret höll på bli dåligt valde jag att ta upp henne å titta på film.
Även fast bvc sa att det va det sista man skulle göra.
Vi satt å tittade på teve tills klockan var 5:45. Sen däckade vi båda i soffan innan jag bar inne henne till sitt rum å släpade mej i säng. Så sov vi tills klockan va nio.
Jag behöver inte säga att jag knappt somnat innan hon vaknade 00:30 va? ;).

Man skulle kunna tro att dagen skulle få handla om den frånvarande sömnen. Å ja, det hade den säkert gjort om jag inte haft planer.

Idag va vi på min mammas jobb. Min mamma jobbar med 6-åringar. Det va himla skoj. Barnen flockades runt Ellie som hanterade det riktigt bra. Hon fick hjälp upp på stolar, att rita, leka med duplo…you name it. De var väldigt söta.
Anledningen till att vi va där var för att Ellie ska få vara med mamma på jobbet en kortis imorrn. Jag måste på möte så det va den bästa lösningen.
Jag tror att det kommer att gå galant. Men det känns trots det lite jobbigt. Det är allra första gången någon annan än jag eller Jakob har henne. Eller nja, okej, mamma passade henne i vår lägenhet när hon var några veckor gammal å vi var nere i källaren.
Fast det kan ju knappt räknas.
Det känns stort. Nästan så stort att jag e så upprymd att jag inte kan somna.
Känner mej rätt säker på att hon blir ledsen när jag går. Vilket känns jobbigt.
Usch å fy.

Efter vi varit på mammas jobb åkte vi förbi mitt gamla jobb. Tog flera timmar innan jag fick det jag skulle. Ellie sprang omkring å lekte där med. Hon är så otroligt söt. Känns ändå skönt att hon fått leka av sig

Det blev så sent idag att vi kom hem när klockan var strax innan 19. Helt sjukt.
Detta tempot var nog ändå rätt bra idag för bådas del. Mycket nytt å skoj att titta på.

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>