Blä

Förra veckan var jag hemma ett par dagar från jobbet. Jag skrev om det i bloggen. Jag mådde piss verkligen. Varje gång jag rörde på mig sved det otroligt mycket i magen å jag mådde jätteilla.

I lördags valde vi att vara hemma för säkerhets skull (eller jakob var på en promenad). Jag rörde mej endast till Ica.

Idag var det ju söndag å det var en herrans massa dagar sen jag började må dåligt. Så jag följde med jakob på en långpommenad. Ett par gånger under prommenaden behövde vi stanna så jag kunde hämta andan. Det började svida i magen igen. Men det kändes på pricken som tidigare i veckan.
När vi kom hem eskalerade det onda å magondet och det slutar med att jag låser in mig på toaletten. Detta var vid 12. Jag har fått i mej ett glas nyponsoppa men thats it.
Mår verkligen skit.

Nu slog det mej att jag har några skumma utslag på kroppen. Tog för givet att det var allergiprickar mot pollen. Men nu funderar jag på om det kan vara något annat än magsjuka som drabbat mig?

Såg förresten att en i vårt område i med i tidningen.
Sen har vi ”vågor” i taket i sovrummet. Innebär det att vi har fukt i taket?
I dont know…

Kram
S

This entry was posted in Mobilbloggat. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>