Tidiga morgonar

Nåt helt fantastiskt skedde inatt. Ellie sov från typ 23 till 5:30. I sin egna säng. Jag vaknade till av att hon knorrade lite. Det gör hon alltid innan hon vaknar så jag tänkte att ”jaha, nu e klockan nog 3-4″. Nästan direkt efter det ringer Jakobs klocka. Fröken vaknade nån minut senare. Att hon vaknar så tidigt är lite jobbigt för att normalt sett följer vi hennes rutiner om vilan. Hon vilar alltid efter lunch. Å bara då!
Men när hon vaknar så tidigt orkar hon inte hålla sej vaken. Så jag kämpade rätt länge med att få henne att somna om. Det slutade med att vi snoozeade i typ en timme.

Det gör inget att hon vaknar tidigt för min egna del. Dagen blir längre å man hinner med mer. Sen är det toppen till när hon börjar på förskola. Förut vaknade hon ju runt 8-8:30, det gjorde det svårt att hålla tider på morgonen. Men om hon skulle vakna 6:30 kanske.. Det skulle vara en fin kompromiss.

Nu är vi på väg till Skansen. Det är så himla fint väder!! Ellie somnade i vagnen. Perfekt! Underbart det är nu när det är ljusare ute!

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>