Skansen

Idag var jag å Ellie på Skansen. Vilket jag nämnde tidigare. Åh så kul vi hade! Vi åkte hemifrån väldans tidigt. Vilket var kanon för då somnade bebis i vagnen. När vi kom fram till stan tog jag beslutet att gå istället för att ta spårvagnen. Älskar att gå den vägen.
Det var alldeles perfekt. Som taget från en saga. Solen värmde på en del å jag var tvungen att ha solglasögonen på. Det var typ tomt på folk å allt var sådär underbart vackert! Ellie vaknade strax innan djurgårsbron. Hon var helt lyrisk över alla båtar å vattnet.
Underbara lilla unge.

Vi åt, hon sov igen, vi mötte upp Ellies gudmor + barn, vi va på lillskansen sen så avslutade vi allt på akvariet. Vi var på Skansen från öppning till stängning. Puh! Så länge blir det nog inte nästa gång. Har fortfarande ont i hela kroppen.

Vi mötte upp Jakob å passade på att äta middag ute. Ellie fick pannkakor å vi åt pulled pork. Dumt drag av mej. Den va lite för stark så jag mår lite illa. Vilket jag alltid gör om jag äter för starkt. Så nu kan jag nästan inte sova.. Nåja. Vad är väl en bal på slottet.
Imorrn blir det troligtvis Ikea.
Kul!!

20140315-014548.jpg

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>