Svårt att föreställa sig

Idag fick jag ”egentid” så jag åkte till Bromma blocks runt fem. Klockan e närmare nio å jag e på väg hem nu.

När jag åkte kände jag att jag ville hem direkt igen. Även om jag saknat Ellie förut så var det mer intensivt nu. Den senaste tiden har vi förstärkt bandet mellan oss. Nu får jag inte träffa henne förrns imorrn. Eller inatt blir det nog.

Tanken var att jag skulle leta efter en klänning jag sett till Ellie å lite kläder till mig. Jag hittade massor till Ellie å saker på panduro åt mej.
Knappt så jag vågar visa Jakob. Ellies nuvarande garderob är knökfull..dessutom är det bara fina grejer hon har. Så jag kan inte ens motivera köpen med det. Nåja. Lite bodys köpte jag. Det behövs för hon har börjat stoppa ner handen innanför blöjan i bak. Mindre trevligt…

Sen så såg jag vad Jakob ska få av mej i present. Han fyller år nästa vecka

Hurra!

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>