Var inte så längesen som det känns

Först måste jag börja med att skriva ett rekord som slagits i vårt hem. Natten mot 26/3 sov Ellie 19-05 utan att vakna en enda gång. Helt otroligt! Det visade sig vara en engångsföreteelse, vilket vi kände på oss.

På dagen igår va vi på Junibacken. Sist vi var där blev Ellie magsjuk. Det kändes viktigt att gå dit igen å släppa ångesten runt det. Jag är rätt stolt över mig själv att jag faktiskt åkte dit när jag precis fått reda på att det är en sväng av vinterkräksjuka på gång i Sthlm.
Än så länge har ingen kräkts…
Vi hade jättekul!! Ellie sprang omkring å skrek av förtjusning.
Jag köpte en årskort där (med). Ett besök kostar 145 å ett årskort kostar 345. Så det kändes som man skulle tjäna in den slanten rätt snabbt.
Blir så glad över att Ellie är så förtjust i hästar. De har en stor ”lilla gubben” där. Det va en utmaning att få ner henne å låta andra barn få sitta på han med..

Idag cyklade vi till en närliggande 4H-gård. Hjälp vad sanningen slår en i ansiktet. Blir rätt tungt med cykeln i uppförsbackar. Men det e väl bara bra att det känns.

20140405-011825.jpg

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>