Sista året som 20+are

Imorrn fyller Jakob 29. Som jag ser fram emot det. Förra året hade vi precis flyttat å allt var allmänt kaos. Så jag hann inte lägga ner så mycket tid på hans dag som jag hade önskat. Tror att jag var nöjd, men att det var allt..

Idag har jag bakat en tårta (som vi dock smakat på redan..busigt), slagit in hans presenter å bara förberett mej på att inte få en sovmorgon som jag brukar på helgerna. Imorrn ska han få sova så länge han vill.Ellie har de senaste dagarna sovit riktigt kasst. Så vi alla tre är utsvultna på sömn. Igår natt la vi oss sent å får därmed skylla oss själva. Men men.

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>