Inte magsjuk?

Idag ringde jag vårdcenralen. Har varit dålig alldeles för länge. Det funkar liksom inte längre. Jag fick inte i mig något annat än nyponsoppa igår. Idag har jag lyckats äta en macka. Men magen bubblar en hel del. Snälla, snälla, snälla låt mackan få stanna inne i magen.

Jakob är verkligen min klippa och ängel. Istället för att få panik å tycka att jag e äcklig så var han så omhändertagande. Han var i hallen och sorterade tvätt (jag vart sjuk innan tvätten) och pratade lite gulligull med mej. Jag låg på toan och försökte vila. Satte på golvärmen, tog in min kudde och en filt. Fungerade helt okej. Jakob bädde ner mej in min tillfälliga bädd å var allmänt jättesöt.
När han var nere med tvätten sista gången vågade jag mej ut vardagsrummet och soffan.

Ska till vårdcentralen imorrn kl 9. Jag hoppas på att de har ett mirakelpiller. Ta detta så mår du toppen på 2sek. Ja, ett sånt pillar vill jag ha!! =)

Kram
S

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>