När tänderna spökar

Den senaste veckan har Ellie inte känts som sig själv. Hon har sovit dåligt å varit väldigt känslig. Det är inte konstigt att hon varit känslig i å med att hon sovit dåligt, det blir lätt en ond cirkel. Så jag har inte lagt mer tanke på det än så.

Idag åt vi en så nyttig lunch som risgrynsgröt (jag å Jakob).
Självklart skulle fröken smaka. Det kan ha varit ett riskorn från gröten. Men jag är nästan säker på att jag såg kanten av en kindtand. När jag är i munnen å känner tycker jag mig känna den.

Att vara i munnen å känna är däremot något man helst vill undvika. Hon biter hårt som en krokodil. När hon ser att det gör ont tar hon i ännu mer. Schysst va. Nackdelen med det är att jag känner mig väldigt stressad när jag är därinne med fingrarna för att jag är rädd för att hon ska bitas så att jag inte kan vara säker på det jag känner.

Men jag är nog helt säker. Det skulle förklara mycket. Bland annat faktumet att hon snorar som en tok nu inatt å hostar. Stackars liten. Snart är det inte många tänder kvar att få.

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>