Visst va det tänder

Nu har båda övre hörntänderna ploppat. Det va ju inte de jag misstänkte gav henne besvär. Men det kan nog vara de som är boven i dramat. Jag kände efter idag. Jag tog ett djupt andetag efter en lång tid av att ha samlat mod stack jag in fingret å vispade runt. Då kände jag de. Ha!! Inte blev jag biten heller. Jag är nästan helt säker om den bakre kindtanden. Försöker få Jakob att känna efter men han vägrar.

Från en sak till en annan. Barnet har lärt sig fylla tvättmaskinen å sätta på den. Tack å lov kan hon inte stänga luckan än…

20140401-220455.jpg

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>