Som en ängel

Jag är långt ifrån den enda som tycker att mitt barn är det underbaraste på jorden. Så mycket förstår jag. Samtidigt så känner jag mej så undrandes…kan verkligen det vara vanligt att barn är såhär underbara?

Idag var vi i Huddinge å lekte med Ellies kompisar. Barnen hade så himla kul. Vi lekte i parken och tittade på djuren. Kaninerna var väldigt poppis idag.

Det blev lite fel med tiderna idag. Vi var en bra bit från Huddinge när Ellies mage började knorra. Man känner sig hemsk men nöden har sin lag, som vi alla vet. Nöden innebar idag att Ellie fick en kall barnmatsburk. Hon sa inte så mycket om det utan åt på som vanligt. Det var mer jag som hade problem med det.

På kvällen visade det sig att solen tagit mer än jag trott. Fröken har ju sin pappas pigment (även om jag oxå e känslig för solen) så hon blev riktigt röd om kinderna. Blir att leta fram en ekologisk solskyddsfaktor i sprayform. Änglamark känner jag spontant.

20140405-005342.jpg

20140405-005403.jpg

20140405-005419.jpg

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>