Mamma Mu levererar

För ett tag sen hade jag en kompis här. Hon satte på mamma Mu på youtube åt sitt barn. Han satt som förstelnad framför det programmet. Eller det är nog en film då den är lång.

Babblarna har varit vår hjälp när Ellie inte velat äta. Sätter man på de blir hon distraherad å äter tills hon är mätt. Annars kan hon trilskas lite med maten, speciellt gröten. Hon gillar inte gröt så det är väl den egentliga anledningen. Vilket i sig känns lite hemskt. Fram tills vi hittar ett alternativ som funkar så distraherar vi henne.

För ett par dagar sen slutade babblarna göra sitt jobb. Oavsett hur mycket vi sjöng med och stojade. Barnet har lärt sig säga nej å det övades under gröten. Då testade vi mamma Mu istället å gröten gick ner. Hon bokstavligt älskar mamma Mu. Jakob å Ellie satt lika förtrollade vid bordet när vi matade henne. Väldigt kul!

Häromdagen testade jag visa henne klippet på morgonen när jag kände för att snooza i några minuter. Hon satt i en halvtimme å bubblade med mobilen å mig. Det var verkligen ett trevligt sätt att vakna på :). Prima ballerina

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>