Bråkande knä

Ett par månader har jag känt en mindre smärta i mitt vänstra knä ibland när jag står på huk eller lyfter Ellie när jag varit på golvet. Det har inte gjort jätteont utan det har mer varit ett besvär..

I fredags började det göra jätteont och har gjort hela helgen. Nu är jag övertygad om att musklerna är lite överansträngda alternativt att det är nån slags inflammation i knät. Störande. Det är ju inte direkt som att jag tänker sluta sitta på golvet eller stå på huk. Jag älskar när jag står på huk å Ellie ställer sig på huk tätt intill mig. Det är sött.

Idag trotsade jag knät å vi åkte till Bromma blocks. Är så sugen på påskpynt. Sen behövde Ellie en sommarjacka. Vi behövde även köpa hem lite mat.

När vi kom hem kom min syster + familj hit. Himla trevligt. Ellie vaknade ju inatt å var upprörd. Efter jag skrev sista inlägget sov hon i sin säng tills klockan var närmare 6. Efter det gjorde vi morgon. Helt okej ändå. Eftersom att Nyhetsmorgon inte hade startat satte jag igång ett avsnitt av ryttareliten. Oj så uppskattat! Vår lilla tjej älskar djur, hästar är en klar favorit.

Idag sa hon ett nytt ord. Äst (=häst).

20140406-222332.jpg

20140406-222359.jpg

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>