Junibacken imorgon

Imorgon ska vi till Junibacken hela familjen. Ska bli så skoj.

Jag kan inte sova. Tror det handlar om att jag helt enkelt är piggare idag än normalt. Det gör rätt mycket när man får avlastning under dagen. Sen så var det sol idag. Underbara sol, du gör mig så glad. Okej, nu förstod jag vad det är. Jag åt D-vitamin idag på morgonen. Blir alltid överpigg när jag tar D-vitamin. Det är ju egentligen toppen, men jag hade velat sova nu. Får ta en imorrn med så jag orkar med morgondagen. Im hooked.

20140415-001120.jpg

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>