Underbara dagar

Nu när Jakob är ledig hittar vi på så himla mycket kul.

I tisdags var vi på Junibacken. Första gången för Jakob. Det är ju påsklov, men vi tänkte att vi inte hört en enda som ska vara ledig i början av veckan. Därför skulle tisdagen vara toppen! Det va såååååå mycket folk. Alltså galet mycket. Enligt en i personalen var det mer än vad det brukar på helgen. Fast det var okej ändå. Vi hade såå skoj. Ellie sprang som vanligt omkring och tjoade. Hon sprang direkt till trollmor som hennes kusin brukar stå å krama å pussa på. Jag brukar visa ett par bilder till henne när kusinen står å pussar trollmor. Kul! Jakob köpte oxå ett årskort. Så nu ska vi hänga där regniga lediga dagar.

Idag cyklade vi till ett närliggande stall. Ellie älskar ju hästar. Jag med för den delen. Så vi åkte å kollade in stallet. Blev en cykeltur på ca milen. Det var strålande sol. Superhärligt!! Ellie älskar att cykla. Hon sitter å gungar på stolen om jag står still… När vi kom hem fick Ellie vila. På eftermiddagen gick vi ut å lekte i sandlådan. Och på kvällen har jag gjort rödbetssallad.

Jag frågade Jakob nyss vilken av dagarna vi va på 4-H gården å vilken dag vi va i Bromma blocks. Blandar ihop allt eftersom vi gör så mycket. Han tips va att kolla kontoutdraget för att se vart vi handlat vilken dag. Hahahah!! Typiskt Jakob.

Annars tuffar allt på. Ellie hittar på nåt kul varje dag. Hon når upp till att trycka på hissen själv bland annat. Sen så försöker hon hjälpa till och klä sig mer än tidigare. Hon verkar även ha rätt mycket ”kan själv” tänk just nu. Hon börjar bli så stor.

Jag älskar att jag kan lägga så mycket fokus på henne. Vi känner verkligen varandra utan och in. Jag är så glad att jag är frisk å pigg (nåja, efter lite kaffe) så att jag kan vara så aktiv och uppmärksam i hennes utveckling.

20140417-000407.jpg

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>