Rookies

Jag va helt säker på att det var imorrn man skulle klä ut sig som påskkärringar, fredagen alltså. Varför jag va så sker på det vet jag inte. Det kändes logiskt bara. Vi får klä ut Ellie imorrn. Även om hon blir ensam i kvarteret. Då har vi lärt oss det tills nästa år.

Idag har jag förberett en massa mat. Hoppas att det blir gott. Har gjort rödbetssallad, skagenröra, senap å två sorters sill. Så himla kul! Har man tid och lust är det kanon att göra själv. Allt är ekologiskt och det är inget skräp alls i det. Sen ger det en mycket mer personlig känsla. En till fördel är ju att allt smakar gott enligt mina smaklökar. Skräddarsytt.

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>