Påskafton

Idag har vi haft min familj på besök. Vi hade gjort påskmiddag och barnen fick påskägg fyllda med leksaker.

Efter maten gick vi ut på granngården och njöt av solen. Barnen lekte den sista orken ur sig. Klockan va väl 16 å Ellie va så slut. Men av nån anledning kom hon in i en andra andning när vi kom hem, och buset började om på nytt.

Himla kul dag var det.

Nyss blev jag uppringd av en kille som sa ”hallå, hallå är det samira (jag sa ja). Är du tunisier”. Mitt svar var självfallet nej eftersom att jag inte är det. Då ville han inte prata å sa att han ringt fel. Jahapp..
Konstigt. Jag borde svarat att jag var samira från blåkulla. Det hade varit lite skoj.

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>