Ofattbart

Nu på kvällen satt jag å tittade igenom alla bilder vi har på Ellie sparade på datorn. Det tog ett tag. Den tiden det tog var välinvesterad. Oj vad liten hon har varit. Att hon va så liten minns man ju nånstans i bakhuvudet. Det va inte det som slog mej direkt.

Det som slog mig var att Ellie i stort sett alltid haft ett par karaktärsdrag som hon har än idag. Det var häftigt att se.

Idag va vi på Junibacken igen. Toppenskoj. På vägen hem gick tunnelbanan sönder å det tog 2h för oss att komma hem. Kan erkänna att när vi väntat i över en halvtimme vid brommaplan (där tågen skulle gå från) med en gnällandes hund i bakgrunden tappade jag tålamodet lite. Det som va komiskt innan blev bara jobbigt. Den där hunden va en sån sak. Först va det gulligt, sen va det lite synd om hunden å sist va det mer att jag blev halvt galen.. Den lilla vovven ville gå fram till en annan vovve som var några meter ifrån. Nåja. Humöret hittade tillbaka snabbt när tåget kom. Dagen var annars så himla bra så det kändes onödigt att det skulle få förstöra.

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>