Första dagen på länge där pappan jobbar

Fy så tråkigt det kändes igår när vi la oss. Jakob skulle upp till jobbet. Han vad mej att se till att han vaknar av väckarklockan. Då va jag tvungen att be honom att peta på mej när den rang. Av nån konstigt (eller inte) anledning vaknar jag så fort Ellie piper eller hostar genom monitorn men sover gott igenom när Jakobs klocka ringer.

Inatt hade Ellie slagit till Jakob i ansiktet ett par gånger. Han sa att han trodde det va för att han snarkade. Skrattade nästan ihjäl mig!! Numera snarkar Jakob sällan. Bara när han e riktigt trött. Så Ellie blev väl lite extra störd av det. Hahaha :).

Vi hade en bra dag här hemma. Jag fixade lite å Ellie tittade på teve. Nu är det Askungen 3 som gäller. Inte mej emot, den e rätt söt. På eftermiddagen va vi ute å cyklade å lekte i sandlådan. Hörde att det går jättemkt magsjuka häromkring. 3 av 3 familjer hade varit drabbade nu runt påsk. Så mina planer om öppen förskola till veckan ströks snabbt. Vi får passa på å leka ute istället. Det är ju ändå så fint väder!

Ellie e fortfarande väldigt ordentlig. När vi går upp på morgonen ska hon ge mej mina glasögon och mina byxor. Idag råkade hon välta en hink med leksaker när hon skulle efter katten. Då stannade hon å plockade upp efter sig innan hon sprang vidare efter katten.
När vi ändå talar om katten. Ellie har börjat försöka lyfta henne nu. Så nu håller katten sej undan mestadels. Hahah!!

Nåt kul som hände idag var att grannen under fick en barnstrumpa på sin balkong. Ellie vill gärna göra nr 2 i fred så hon gömmer sig ordentligt. Ett poppis ställe är bakom soffan på balkongen. Så jag lät henne sitta där ostört fram tills Jakob kom utsprängande å sa att hon petar ner strumpan. Då hade ena strumpan redan hamnat överbord.

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>