Läkarbesök Nr2

Jag har fortsatt att må dåligt även fast jag ätit antibiotika. Jag har kännt mej otroligt yr. Jag skulle jämföra det med att sitta på en minimal fiskebåt i det vildaste vattnet. Av någon anledning så har denna yrsel (och medföljande illamående) kommit på kvällen. Så jag har inte kunnat sova ett par nätter i rad. Det har liksom gungat hej vilt när jag blundar. Och eftersom att det var så längesen som jag kräktes så intensivt som jag gjorde i söndags så har jag inte velat ligga i sängen…om jag skulle bli dålig.

Så idag lyckades min syster övertala mig att ringa läkaren. Sagt och gjort. Ett återbesök blev det.
Väl där så fick jag veta att urinvägsinfektionen nu är borta – Hurra!! Och att jag mådde troligtvis så dåligt för att jag fick en monsterkur av antibiotika.  Jag åt 2st tabletter 3ggr dagligen. Min läkare (fick träffa en ny) såg ut som att han höll på ramla av stolen. Så frågade han mig varför jag åt så stor dos. Sen skrattade han till och sa att det vore konstigt om jag inte mådde dåligt när jag åt den här dosen. Det är fullt möjligt att äta så stor dos (man blir inte förgiftad) men att han i stort sett aldrig rekommenderar någon att göra det. Nehe.
Så nu ska jag äta 1st tablett 3ggr dagligen, och det har jag gjort idag (har en tablett kvar nu). Och det känns så himla skönt. Jag känner mej som en levande människa igen. Lite illa mår jag å yrseln är kvar lite. Men det är en väldigt stort skillnad.
Åh vad skönt det skulle vara att få må bra igen!

Kram
S

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

One Response to Läkarbesök Nr2

  1. Camilla says:

    Men gud vad jobbigt gumman, vilket helvete. Skönt att du verkar vara på bättringsvägen nu i alla fall. Tänker på dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>