Dagishistorian som aldrig vill ta slut

Ellie har ju fått plats på vårt förstahandsval i kommunen. Förra veckan fick vi besked om att hon kommit in på vårt förstahandsval på den privata sidan med. Lite svår sits.

Kommunens ligger närmare å det e en sjuuuuuk kö dit, men den privata har en väldigt tilltalande pedagogik..

Jakob har tittat på kommunens å jag på den privata. För att göra valet enklare valde vi att besöka de båda denna vecka. Så att vi båda får de förskolorna.

Idag va vi på kommunens, imorrn ska vi till den privata.
Dagens besök va faktiskt positivare än jag trott. Även om barngrupperna är något stora (16barn) så delar de upp den i tre större delen av dagen. Det vill säga att de är högst 6st barn (på en personal). Det kändes rätt bra. Sen så verkade Ellie stormtrivas. De hade satt upp en liten sandlåda inomhus. Fröken som älskar sand blev helt till sig. Slutade med att hon å Jakob satt i hallen å lekte med sanden medan jag gick rundvandringen. På slutet skulle vi se på de andra lokalerna så då fick Ellie följa med. Hon lekte med pärlor, stenar å allt möjligt hon hittade på vägen.
Vi kom tillbaka till de lokaler som de små barnen hade. Vilorummets dörr stod öppen. Ellie va väldigt snabb med att springa in, välja ut den mysigaste bädden med tillhörande kudde, så Ka hon sig ner å mös. Hahahah!! Våra försök att muta bort henne med en nalle slutade med att hon gick å la sig med nallen.
Sa jag att det gick löss på dagiset? Nåja..
Hon verkade trivas iallafall. Det är det allra viktigaste.

Idag har vi varit på bvc, öppna förskolan å det här dagiset då… Kräksjukeångesten e på toppnivå. Det här är tre högrisk ställen som jag alltid har ångest efter jag besökt. Nu tog vi alla tre på en dag…
Det blir inte bättre av att veta att en kompis å fina familj hade kräksjukan from hell förra veckan..

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>