Besök på dagis nr två

Idag va vi å tittade på det privata dagiset. Det är det jag föredrar faktiskt. Även om det är smådetaljer som känns bättre. Även fast det kändes lite bättre kommer vi köra på kommunens. Det är närmare å har ett par andra fördelar. Det blir nog bra. Jag är övertygad om att båda ställena är toppen!

Dagens besök började med att Ellie sprang överförtjust till leksakerna på gården. Hon lekte i sanden, spelade med en bandyklubba å gungade på en sån här grej med en fjäder under sig. Överförtjust!

Inne lekte hon oxå på som bara den. De hade babblarna böckerna och en rutschkana inne, kära nån… Barnet hade så kul!! Det här med min bacillskräck sattes på test när hon SLICKAR på glasdörren i hallen. Herregud!

När vi skulle hem kom krokodiltårarna å vi va världens elakaste föräldrar. Hahaha!! Stackars liten.

Det är hinka skönt att hon tar för sig så mycket som hon gör. Visst är det säkert en helt annan sak med en riktig inskolning där hon ska ty sig till andra vuxna. Men det här med att hon gillar lokalerna känns som ett stort plus. Denna förskola hade som en kökssoffa i lekrummet. Den la hon sig å mös på. Så sött.

På det så lyckades jag prestera utöver vad jag trott i en uppgift jag haft. Är himla stolt över mig själv!!

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>