Var har jag varit?

Här har det varit tyst. Så var har jag varit? Var har jag inte varit är en bättre fråga, känns det som.

Ellie håller på att få sina bakre kindtänder just nu. Normalt brukar hon sova dåligt när tänderna kommer. Ofta vaknar hon mitt i natten å e vaken in 1 1/2 timme (det går nästan att klocka). Denna omgång är hon vaken i 3h. Buhu.

Trots att det blir lite sömn så är hon så himla go. Det går knappt nån timme förbi utan att jag känner att hon är det mest fulländade i världen. Hon är så rolig, klok, omtänksam å busig. Helt sjukt.

När hon inte kan sova om nätterna vill hon ligga nära en. Så tar hon sina händer å sätter på mina kinder. Idag när vi vilade på dagen fick jag en puss. Hon hade en napp i munnen så den va sådär jättesöt. Vi pussar alltid henne godnatt på kvällarna när hon har nappen i. Älskart!!

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>