Lite frånvarande

Jag har varit lite tyst här. Det är av två anledningar.

1. Ellie raderade min app på mobilen, efter det minns jag inte lösenordet till den. Av nån anledning tar den inte samma lösenord på appen som på hemsidan.. Konstigt. Känner mej aningen senil.

2. Ellie har blivit så stor att det känns fel att skriva så mycket om henne offentligt. Jag är så stolt över allt hon gör så egentligen vill jag bara skrika ut det till hela världen. Samtidigt känner jag en oerhörd respekt för att det som skrivs här på något sätt nästlar sig in på internet föralltid. Och nej, jag kan inte tycka att det är rätt av mig att ta det beslutet. Likaså med alla bilder. Herregud vilken sockertopp hon är!! Där använder jag mig av instagram dagligen. Jag har ett privat konto vilket gör att det känns tusen gånger bättre. Dessutom har jag rätt få följare, vilket passar mig handen i handsken.

Jag kommer ha svårt för att släppa bloggen på så sätt att den raderas.. Jag vet att många av er som ”läser” min blogg är från ivf-tiden, ni får gärna följa mig på instagram istället. Användarnamnet är Samirisen – jag förstår självfallet om det blir för nära inpå. Jag kommer fortsätta kika in på era bloggar titt som tätt istället!

Kram

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>