Hittat tillbaka

Ett tag så tappade jag mitt intresse för att laga mat. Poff sa det bara. Vi har dock haft en tradition som innebär tacos på fredagar = Tacofredag. Utmaningen var att det skulle vara olika former av Taco. Alltså tacopaj, tacogratäng, fajitas med mera. Riktigt skoj. Fast jag måste erkänna att vi båda e lite trötta på tacos.

Men i helgen så satt jag å kollade på teve. Kände mej lite yr efter jag kört en hel cillit bang i badrummet när jag städade. Efter min kräkning så gör jag exakt nada när jag känner mej yr. Det släpper dock mer å mer. Jag är en sån person som blir yr väldigt ofta, så har det varit sen jag var tonåring. Lågt blodtryck kan det kallas ;).

Men iallafall…i helgen när jag tog igen mej framför teven så var ”vad blir det för mat” på teven. Jag har en hatkärlek till det programmet. Moberg gjorde köttsoppa på spik. Och den verkade vara SÅ god. Poff sa det. Så var matglädjen tillbaka. Jäkligt kul.
Innan matglädjen kom så hittade vi ett extremt gott och lätt recept på clubsandwich. Helt klart det somrigaste jag ätit i år. Min älskling är en bättre kock än vad han får cred för. I helgen var han min mästerkock.

Vi håller på att planera vår sommar. Så kul! Det blir inte lika storslaget som förra året. jag har ju liksom inte ens semester (inte Jakob heller för den delen). Men det hindrar inte oss från att åka runt lite i Svea. Jag kommer bland annat få träffa Jakobs familj o Sollefteå, för första gången. Känns roligt!
Så nu välkomnar vi sommaren!

Kram
S

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>