Biobesök

Idag var vi på världspremiären (för oss vanliga människor) av den nya Pirates filmen. Den var bra.

När det hade gått en timme vart jag sjukt kissnödig. Troligtvis för att jag hinkade i mig en hel liter tranbärsjuice på jobbet och slurpade på en stor läsk under bion.
Det är väldigt sällan som jag avbryter en biofilm för att kissa. Men det gick liksom inte. Det kändes som det var flera liter som hade samlats i blåsan.

Så det var bara att ta tjuren vid hornen och trampa på alla tår när man gick i gången. Man blir lite förundrad för att folk inte ens drar in fossingarna. En mamma hade sin unges sitt-plast-grejja (för att bli längre) på golvet, mitt framför sätet. Så det slutar med att jag snubblar och faller i mammans knä.
Hur tänkte hon där liksom? När jag fått tillbaka balansen så måste jag i princip hoppa för att komma förbi den där jäkla grunkan.

Nu är klockan mitt i natten och jag borde sova. Jag måste sova.
Imorrn har jag en läkartid på morgonen. Jag har bestämt mig för att kolla upp varför det kommer sig att jag inte känner av mina urinvägsinfektioner. Spännande.
Jag e störigt nojig för att jag har en infektion just nu. Jag har inga besvär, men det skulle vara lite typiskt liksom.

Nattinatt
S

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>