pucko.nu?

Nu slog det mig vad det kan vara som gör att jag mår dåligt. Eller det slog mig inte nu. Men jag jobbar ju och har precis tagit en paus. Slutar om 3min och det är ingen idé att påbörja nåt nytt. Men iallafall.

Järnbrist!!
Det e klart det måste vara järnbrist! Googlade lite idag och allt stämmer in så väl. Ännu en gång så blir jag så irriterad på mig. Jag drabbas ju av detta ofta. Nu var ett av blodproven för järn…tror jag. Så vi får väl se. Ska peta i mig lite i helgen för säkerhetsskull.
Det brukar ju bli såhär när jag inte äter järn med jämna mellanrum. Skönt om det skulle vara det.
Jag vill kunna fokusera på mitt liv istället för att vara yr.

Kram
S

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>