Lördag fylld av spänning

Än så länge så har den inte innehållt allt för mycket.
Vi sov länge länge länge. Sen så kollade vi på Terminator Salvation.

Nu ska vi snart iväg till kungens kurva. Vi har så mycket att fixa.
Förra steget är att köpa nytt bläck till skrivaren…

Nu till spänningen. Häromveckan så var jag själv i kungens kurva å skulle köpa kattsand till vår speciallåda. Då hittade jag en cyckelväg till Huddinge där det stord ”Huddinge C 5″ Alltså är det bara 5km. Det måste utforskas. Och det ska vi göra idag.
För visst får man gå på cykelvägar? Annars kan i ju gå i gräset brevid.

Jag älskar verkligen att ha kungens kurva så nära. Och jag älskar verkligen att min Älskis är ledig med mej. Förrsa helgen jobbade han extra. Och det var så jäkla trist. Jag e så tacksam för att vi har liknande tider. Vi har ju faktiskt ganska många timmar ihop per dag trots att vi inte jobbar på samma jobb längre.

Nu har jag lite bråttom. Yrseln känns lite bättre. Vet inte om det var solen eller vitaminerna jag tog. Det visar sig. :)

Kram
S

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>