Han är bäst

Jag kan inte förstå att jag lyckats snärja honom. Jag – av alla tjejer i världen. Det e helt fantastiskt.

Jakob berättade för ett tag sen att jag inte fick boka upp den här helgen (vilket jag egentligen redan gjort..missade en födelsefest) för att han hade en överraskning.
Jag spekulerade länge och kom på flera olika alternativ på vad det kunde vara.
I veckan kom han hem med en kylbox och sa att jag skulle ta med den och picknicksettet som vi fick i bröllopspresent av hans familj.
Aha!! En picknick tänkte jag. Väderprognosen såg ju inte alls bra ut. Så jag försökte luska ut om han hade en plan B. Men jag fick inte ut nånting.

Jag skulle möta upp honom i kungsan igår 14:15.-14:30. När vi möttes upp sa han att det blir picknick på skeppsholmen. Mysigt!
När vi kommer förbi Grand Hotel så stannar han och börjar gå in.
Jag har ju jobbat på Grand så jag vart lite chockad. Min första tanke var ”ska vi ha picknick här?”. Vilket jag dumt nog råkade säga till Jakob med. Kommer nog få höra den ett tag framöver. :)

Vi kom upp på rummet. På 5e våningen (vilket var min favoritvåning när jag jobbade där).  Det var så fint iordningsställt av honom.
han hade köpt Jordgubbar, vindruvor, nektariner, Choklad från Chokladfabriken, Champagne (riktig champagne), han hade med våra glas som vi fick av min familj i bröllopspresent (de är graverade) sen så stod det ett paket där till mig.
En ny väska från Guess. Den var superfin!

Kvällen var inte slut där. Medan vi mumsade Jordgubbar, Choklad och Champagne så berättade han att vi skulle äta middag på Grill.
När vi kom till Grill så fick vi sitta på nästan exakt samma ställe som när vi förlovade oss. Så himla mysigt!
Vi vart så mätta så vi tog en promenad till hotellet och fortsatte runt Skeppsholmen. Det fanns en perfekt liten bänk som vi satte oss på och smälte allt.
Vår 1veckas jubileum var helt perfekt. Hur han lyckas att överraska mig med såna här stora grejer fattar jag faktiskt inte.

Han är perfekt!

Kram
S

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

5 Responses to Han är bäst

 1. Mona says:

  Jag får rysningar.. Du om någon förtjänar en sån fantastisk man som Jakob är! Ni är som en vacker saga ihop :-)

 2. Malin says:

  Så romantiskt så man spricker av glädje! Ni är underbara! Kramar

 3. Linda says:

  Oj så romantiskt och fint! =)
  Synd att min ”bubbe” inte är sån. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>