Sollefteå

För några helger sen så var vi i Sollefteå. Jakobs familj är därifrån och en del familjemedlemmar bor kvar däruppe. Vi hade det hur bra som helst. Kvalitetstid som när den är bäst!

Jakob åkte upp ett par dagar innan mej tillsammans med hans mamma och syster. De åkte på onsdagen och jag åkte på fredagen. Lite ensamt var det allt de dagarna han var borta.
På fredagen så jobbade jag och åkte direkt till flygplatsen. Det tog endast 55min med flyg. Gick hur snabbt som helst.
Jag hoppade in i propellerplanet(!!), åt lite choklad och öppnade min nyinköpta bok. När jag hade läst några få sidor så sa piloten att det var oväder och att det skulle skumpa lite (iih). Samt att vi var framme om ca 10min. Fattade ingenting…10min?? Oväder, det var ju skinande sol i sthlm??

Jakob och de mötte upp mig på flygplatsen. Sen åkte i direkt till Jakobs mormors (och familjs) gamla hus. De hade en stor bondgård när Jakob var liten.
Jakob och hans mamma + syster tyckte att det var väldigt trist att se vad som hänt med gården. Den såg inte alls ut som de mindes…eller som de hade hoppats på iallafall. Mycket var ihopväxt och de hade byggt en paintbollbana där. Lite synd.
Jag tyckte att det var fint. Väldigt grönt. Jag kunde verkligen se det framför mig..hur det såg ut i sina glanstider.

Vi bodde i en liten campingstuga och hade det supermysigt.
Sen så träffade jag Jakobs farmor för första gången. Var såå himla kul. Hon var så himla söt och glad. Hoppas på att vi kommer att träffas många fler gånger.

Vår stuga. Bakom skynket gömmer sig sovplatserna. Och nej, det fanns inte någon toa..

Fint

Svärmor och jag

Kram
S

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>