En perfekt balans

Jag vaknade med världens huvudvärk. Det händer någon gång varannat år eller mer sällan å jag kallar det för migrän. Jag har inte fått någon sådan diagnos. Men det går inte att göra något annat åt denna huvuden förutom att sova bort den. Så jag fick motvilligt ta ut en sjukdag å ligga å sova bort dagen.

När jag vaknade var klockan en bit efter ett.
Vid den tiden satte jag mig vid datorn å såg ett litet ljus tändas. Det här kan nog bli riktigt bra det här :).

Snart ska jag berätta allt som hände i degan. Vi hade en helt fantastisk helg!

Kram
S

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>