Värdelöst

Nu ska jag gnälla. Men jag kommer försöka avsluta med en positiv tanke iallafall. Jag gör alltid så när jag tänker negativt eller gnäller överlag – avslutar med något bra alltså.
Ibland så är det det braiga påhittat, men det gör inget. Det fungerar endå.

Iallafall.
Jag var hemma från jobbet i måndags för att jag misstänkte att jag hade migrän. Jag hade så ont i huvudet att jag bara kunde sova. När jag fått sova bort hela dagen mådde jag bättre.
Nu börjar jag misstänka att det inte var migrän utan början på en monsterförkyldning.
Så nu sitter jag här på tåget. Men halsmandlar stora som golfbollar (känns som det), rinnig näsa som samtidigt är täppt, huvudvärk å ont i ögonen. Känns som ögonens slemhinna är sur.
Jag har hosta å ont i bröstkorgen å känner mig febrig. Usch! Förstår ni vad dåligt jag mår? :(. Å inte kan jag träna heller.
Men jag vägrar vara hemma från jobbet igen. Jag ska knapra lite Alvedon å dricka te. Det ska nog lyckas hålla min näsa över vattnet ska ni se :).

Nu till det positiva – är ni beredda.
Det är i stort sett bara två dagar kvar till helg. Då får jag vila. Det blir mitt ljus i den här sjukdomstunneln.

Kram
S

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>